divendres, 21 de març del 2014

Mirall: invent o descobriment?

Un dels recursos que han tingut les històries de por ha sigut el canvi de personalitat d’un individu per la d’un mirall que segons l’aspecte físic, és completament igual a l’original. Però, serà això veritat? Potser el mirall no és un descobriment, sinó un invent. Sabeu la diferència entre descobriment i invent, no?
Mentre que un descobriment és simplement demostrar una cosa ja existent, un invent és un objecte ideat des del no res. Probablement el mirall no tingui com a única funció la de reflectir la nostra realitat, és possible que també existeixi un altre món darrera d’aquest, com l’escena de “los Hermanos Marx” entre Groucho i Harpo. En aquell cas no havia mirall entre els dos grans actors, però a lo millor pot ser semblant el funcionament real del mirall.
A mi m’agrada el Japó, però al de l’altre costat suposo que li agradarà la Xina. Mentre que jo estudio, ell estarà al carrer, fent gamberrades... No sé, em sembla que estic trobant un munt de reflexions d’un tros de material, però a vegades està bé parar-se a pensar en altres possibles funcions dels materials quotidians.
Per Nicolás Gallardo Zamora

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada